Referanser fra tidligere deltakere

"Har ikke så mye å legge til her bortsett fra at det var tidenes tur!! Fantastiske folk, fantastisk opplegg og en fantastisk tur. Blir uten tvil med på neste års tur hvis det er ledig plass ☺"


"En super kjekk og innholdsrik tur.Har aldri vært på en slik tur før,og sitter bare igjen med en positiv opplevelse.Har allerede snakket varmt om turen til både kjente og ukjente,så regner med flere rogalendinger hiver seg med neste tur:)10 av 10 på hele turen Tommy og co."


"Helhetlig vil jeg si at turen var perfekt satt opp. Foredragsholdere og istruktører var utrolig flinke. Supert program med mye variert trening! Veldig fint med fritid også, hvor vi selv kunne bestemme hva og hvor vi ville dra. Turen var definitivt verdt pengene, for samme pris og opplegg hadde jeg gledelig blitt med igjen og igjen."


"Heilt fantastisk bra tur, inkluderande og kjekke turlederar! Bra program, både faglig og sosialt."


"Hei! Jeg vil begynne med å si at det er utrolig imponerende hvordan dere på en så fantastisk måte har klart å få til en så organisert, planlagt og morsom tur. Jeg sitter igjen med utrolig mange gode minner og ikke minst masse inspirasjon fra denne turen. Turen var langt over hva jeg forventet. Som sagt, jeg opplevde turen helt fantastisk. Dere klarte å skape en teamfølelse uavhengig at det var mange som reiste alene. Jeg tror alle følte seg inkludert og det er imponerende med så mange mennesker- det er takket være dere. I tillegg hadde dere en enorm tålmodighet, ingen spørsmål var dumme spørsmål og vi fikk svar på alt vi spurte om. Noe som ikke er en selvfølge, men noe man setter enorm stor pris på. Jeg likte også at Tommy presenterte alle instruktørene på Facebook underveis slik at man ble "litt kjent" med dem. Og mange av instruktørene og føredragsholdene var av toppklasse. De klarte å skape et engasjement hos oss på måten de kommuniserte og den enorme kunnskapen. "


"Overordnet inntrykk er veldig bra! Her er noen forslag: Bør beholdes: 1. At du velger ut foredragsholdere og instruktører som også bidrar til det sosiale i gruppa, og deltar aktivt under hele opplegget. Det bidro til å skape en "oss" følelse, i stedet for "vi" og "dere", noe som gjorde at det var enkelt å ta kontakt med dere og at nettverket vårt ble utvidet enda mer. 2. Tidspunkt for treningsøktene: Ikke i den verste sola, og "snille" oppmøtetidspunkt mht. fest dagen før, samt valg av time (yoga) :) 3. At dere har en egen "social-manager" som passer på at alle blir inkludert og sett."


"Alt i alt, helt rå opplevelse og vel verdt pengene! Har virkelig ikke noe å sette fingeren på- dere er flinke arrangører som fremstår utrolig profesjonelle, inkluderende, kunnskapsrike og engasjerte!"


"Det var noe spesielt i år, og dere hadde virkelig hørt på alt jeg skrev i evalueringen fra ifjor og brukt det godt. Jeg stopper ikke å snakke om denne turen til venner og bekjente, og over hvor utrolig flink jeg synes dere som arrangerer denne turen er. Det er ikke bare bare å arrangere en slik tur, men dere har gjort dette perfekt ! Treningene, foredragene, happenings, samholdet, instruktører, mestringsfølelsen og ikke minst et sunt syn på alt rundt trening og mat. Tusen takk for en fantastisk tur!!"


"Det har vært ein tur som ALDRI vil gå i glemmboka. Dåke har vært SÅ DYKTIGE med planlegging og gjennomføring av opplegget! Det som eg var mest spent på var om det blei gruppering mellom instruktører og deltagere, dette er kanskje det eg er mest imponert over at dåke la til rette for og viste enorm interesse for deltagerene dåkas. Trur ikkje det var ein einaste deltager som ikkje følte seg inkludert! TAKK igjen for ein unik tur. Eg er veldig gjerne med neste gong også, for dette var bare TOPP!!"


"Jeg hadde gruet meg litt og fryktet at jeg ikke skulle mestre alle øktene og at jeg ikke var i bra nok form. Men dere skal ha all ære for å legge timene opp slik at alle kunne føle en viss grad av mestring selv om det var både nytt og utenfor komfortsonen for mange det vi var innom. Utrolig! Jeg har flere i omgangskretsen og på trening som er kjempeinteressert i å bli med neste gang. Så her må du bare sette i gang med planlegging av neste tur! Igjen, tusen hjertelig takk for en opplevelse for livet, for ny kunnskap, blomstrende treningsmotivasjon og nye vennskap."


"Dette var en utrolig bra tur og er meget imponert over hvor mange bra forelesere og instruktører dere har klart å samle! Det viser bare at bra arrangører tiltrekker seg bra mennesker - både deltakere og forelesere/instruktører."


"Helhetsinntrykket jeg sitter igjen med er enormt bra. Jeg er ufattelig glad for at jeg valgte å bli med på tur. Er mektig imponert over nivået til foredragsholderne, instruktørene og selve opplegget. Utrolig kul tur som er verdt hver eneste krone!! De ulike tingene man får og kan vinne underveis er også med på å krydre turen."


"Folkene på turen, (både deltakera og instruktøra) va heilt fantastisk, veldig ernergisk og positive persona heile gjengen og lette og prate med. dette gjorde at det ikkje va nåke problem å ikkje kjenne nåken før turen."


"Turen var fantastisk fra A-Å. Utrolig godt planlagt, gjennomført og så mange bra mennesker på et sted skal man lete lenge etter."


"Dette er en ekstremt bra organisert tur som bærer preg av at arrangøren har lagt ned et enormt stykke arbeid. Alt er nøye planlagt og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Nivået til instruktørene er høyt og de vet hva de driver med. Treningsøktene er veldig varierte og passer både for de som er veldig godt trent og de som er litt dårligere trent. Det er muligheter for å gasse sikkelig på, men det er også rom for å utføre øvelsene i eget temo. Imidlertid var alle instruktørene veldig flinke til å få stemningen i taket så da klarer man å gi mer enn man tror man orker! Det var også veldig moro å komme litt utt av komfortsonen. Det er en utrolig deilig følelse når man klarer ting man ikke trodde man skulle klare. Det er fantastisk deilig å komme hjem fra en ferie både uthvilt og i bedre form enn jeg var da jeg dro. Jeg har allerede anbefalt turen til venninner,kompiser, kollegaer og naboer. Jeg har både fått inspirasjon og motivasjon til å trene mer samt forsøke litt andre treningsformer."


"Denne turen var vel verdt pengene, jeg ser på det som en god investering i egen helse sammen med masse bra folk. Min opplevelse er at tiden var fint disponert, at man hadde mulighet for å trekke seg litt tilbake midt på dagen om ønskelig. Jeg har likt alle øktene vi har vært igjennom og syns at instruktørene var fantastisk dyktige. Informasjonen har vært god hele veien fra man meldte seg på og gjennom hele turen. Jeg har "dessverre" ikke noe negativt å si, min opplevelse er at opplegget er godt planlagt av dyktige folk som elsker dette. Jeg sitter igjen med en god følelse etter denne turen og med masse motivasjon og inspirasjon. Vær så snill å fortsett med denne turen!"


"Turen i sin helhet er kjempe bra. Dere er veldig folkelige, inkluderende og gode med deltakerne som er med. Det gjør at vi som deltar og dere som arrangerer går mer i ett som en tur om felleskap, en tur der alle er ett. Turen har jeg anbefalt til alle jeg kjenner, og kan med hånden på hjertet stå for at det er bra i sin helhet, da jeg selv velger å bli med for andre gang."


"Man får med seg mange gode og morsomme økter på kort tid, men jeg kunne tenke meg at turen varte en dag til. Prisen for turen er overkommelig og jeg syns man får endel for pengene. Dere er dyktige på å få alle til å føle seg inkludert, noe som er viktig for at man melder seg på igjen."