Hva er inkludert i pakken du kjøper?

 • Flyreise (kan være mulig å bestille egen flyreise og overnatting ved nærmere avtale)
 • Overnatting på et fint sted (frokost er også inkludert på noen av turene)
 • Alle treningsøkter og foredrag på turen
 • Noen av de beste trenerne og foredragsholderne i Norge
 • Aktiviteter som er for hele gruppa
 • Alt av utstyr til timene
 • Goodiebags med massevis av fine ting fra våre samarbeidspartnere
 • Transport som er til og fra noe som er for hele gruppa

Hva er ikke inkludert?

 • Frokost ved enkelte av turene, samt andre måltider
 • Reiseforsikring
 • Aktiviteter som ikke står på planen
 • Romservice
 • Visum (hvis det trengs)
 • Telefonregninger på rommet

Hva vil jeg få ut av å bli med på en av turene?

Turene er laget for de som liker å reise, oppleve nye ting, møte nye mennesker, trene, få ny inspirasjon, ha det gøy og lære mer om både trening, kosthold og andre treningsrelaterte temaer. Vi er store forkjempere for å ha en balansert tilnærming til trening, kosthold og sosial hygge.

Utenom treningsøktene og foredragene, så er de respektive instruktørene deltakere på lik linje med alle andre. Dette bidrar til et godt fellesskap og samhold på tur. Det skal være et oss-fokus på turen, ikke et skille mellom instruktører og deltakere. Uansett hvem du er, hvilke interesser du har, hva du jobber med, hvor godt trent du er, hvor gammel du er osv, så skal det være gøy å bli med Prehabtrening på treningscamp. Vi legger mye i at alle skal ha det bra, og det er kanskje derfor at vi hvert år har hatt med oss deltakere fra tidligere turer, selv om det har vært til samme destinasjon. Når vi setter opp destinasjoner for disse turene prøver vi alltid å dra til litt "uvanlige" steder hvor man ikke finner så mange andre treningsreiser. Vi ønsker at stedet har masse å by på, slik at man kan oppleve og ha det moro mens man er på en treningsreise.


Trenger jeg være godt trent for å være med på tur?

Nei, du trenger ikke å være i supergod form for å bli med på en slik tur.

Vi har hatt et stort spenn i hvilke deltakere vi har hatt med, hvor det har vært alt fra topptrente som trener 7-10 ganger i uka til folk som trener 1-2 ganger i uka. Så lenge du kommer med en positiv innstilling til aktivitet og trening, så holder dette ofte i massevis. Det man gjør på de ulike timene kan alltid skaleres, både til enklere og vanskeligere. Vi jobber også for det meste på tid på timene, slik at du bestemmer helt selv hvor tøft du vil presse deg. Selv om vi alltid ønsker å ha alle med på alle timene, så er det også valgfritt hvilke timer du deltar på. Er det noen skader, plager eller smerter i forbindelse med aktivitet, så har vi også kunnskapen til å gi deg alternative øvelser for at du fortsatt skal få god utnyttelse av timen.


Er jeg for gammel eller for ung til å bli med?

Det er ingen øvre aldersgrense, og du kan melde deg på en av turene så lenge du er over 18 år.

Så lenge du har trent litt i det siste, er villig til å lære og er positiv til ulike former av trening og aktivitet, så holder dette. Det er ikke slik at du skal kunne alt før du blir med på treningsreisen. Det er nettopp derfor disse reisene blir satt opp, for å gi deg treningsinspirasjon og la deg få teste ulike former for trening.


Jeg reiser alene og kjenner ingen, kan jeg fortsatt bli med på tur?

Ja! Prehabtrening sine treningsreiser er på mange måter lagt opp til at du reiser alene.

Opptil 80% av deltakerne på de seneste turene har reist alene og uten at de kjenner noen andre. Du er derfor i samme båt som mange andre som reiser, og med felles interesser, teambuilding, partnertreninger, sosiale aktiviteter og lignende, så er dette et sted hvor du kan finne venner for livet. Det anbefales at personer som reiser alene melder seg på, da dette er med på å skape en god energi og stemning i gruppa.


Hva er reglene for avbestilling?

Påmelding og depositum er bindende. Når du har betalt depositumet, så er dette en bekreftelse på at du har fått plass på turen.

 • Avbestiller du innen 12 uker før avreise, belastes du med depositumet
 • Avbestiller du innen 8 uker før avreise, belastes du med 60% av turens beløp
 • Avbestiller du innen 4 uker før avreise, belastes du med 80% av turens beløp
 • Avbestiller du innen 2 uker før avreise, belastes du med 100% av turens beløp

Både fly og overnatting blir bestilt på ditt navn, og det er da ekstra kostnad ved navnebytte. Derfor er avbestillingsgebyrene strenge.


Hvordan vil overnattingen være?

Prehabtrening prøver alltid å finne det overnattingsstedet som er best egnet for turen.

Standarden på rommene skal være bra og det skal være kort avstand til forelesningssal, området hvor de praktiske øktene skal være, nærmeste butikk, og det skal være mulig å finne på andre aktiviteter i området om ønskelig.


Hvordan betaler jeg?

Du betaler først et depositum for å være med på turen, deretter får du tilsendt en faktura på resterende beløp minimum 2 måneder før.

Det er også mulig med avbetaling om ønskelig. Alt må være betalt før man reiser.


Vil jeg ha tid til å slappe av og se mer av stedene vi skal til?

Ja, du vil ha tid til å nyte litt ferie også mellom slagene. Det er viktig å vite at du har meldt deg på en treningsreise, og det er vanligvis et par økter om dagen, hvor den ene er på morgenen og den andre på kvelden.

Mellom timene er det opp til deg selv hva du vil finne på. Noen velger å gjøre litt ulike aktiviteter, andre går på stranden, noen spiser lunsj på en restaurant utenfor hotellområdet og andre slapper av ved bassenget på hotellet med en god bok eller lignende. Det vil også være ulike aktiviteter som er arrangert av Prehabtrening.


Trenger jeg reiseforsikring?

Ja, dette er SVÆRT viktig at man fikser før avreise.

Det finnes mange gode alternativer når det kommer til reiseforsikring, så dette kan du sjekke ut på forhånd.


Tilbyr dere grupperabatt?

Ved større grupper (3 eller flere), tilbys det grupperabatt.

Ta kontakt angående dette.

 

For andre spørsmål eller henvendelser, ta kontakt på chatten.